Подяка деяким миколаївським поліцейським і декілька питань до Генпрокурора України і голови Служби безпеки України

2 вересня зранку прокуратура й поліція Миколаївщини провели в місті Первомайську облаву по готелях і затримали 35 чоловіків специфічного зовнішнього вигляду, чи то так званих тітушок, чи то й зовсім кримінальників. "Гості" з'їхалися до Первомайська мало не з усіх обласних центрів України, у них виявлена незареєстрована зброя і наркотики.

В режимі "маски-шоу", з ламанням воріт і штурмом огорожі, о шостій ранку було обшукано також приміщення Первомайської дитячо-юнацької веслувальної спортшколи Олімпійського резерву Олександра Федорченка та спортивний модуль, розташований на території спортбази, де не знайдено нікого й нічого, крім самого майстра спорту та головного тренера спортшколи Федорченка. Роль і місце обшуку спортшколи в структурі "спецоперації" поясню вкінці.

Ще йшли затримання, а інформація про деталі операції вже була опублікована на миколаївських інтернет-сайтах, що працюють на миколаївських бандитів, і лише о 22.04 була розміщена на офіційному сайті ГУ НПУ в Миколаївській області.

Одночасно з викладенням гарячої інформації про широкомасштабні оперативно-слідчі дії, бандитські сайти вже вранці 2 вересня повідомили й блискавичний та сенсаційний результат розслідування: "гастролерів" звіз до Первомайська народний депутат України Аркадій Корнацький, тобто я.

У зв’язку з чим, звісно, хоча й не тільки через це, я не можу не прокоментувати вищезазначену учорашню непересічну подію.

І найперше, що я хочу зробити, це висловити щиру подяку за професійне виконання службових обов’язків декільком десяткам рядових поліцейських, зокрема бійцям "Святого Миколая", які брали участь у "первомайській спецоперації" 2 вересня. Звісно, тільки тим, хто діяв з упевненістю в законності своєї місії – молодці хлопці, чисто спрацювали, умієте й можете.

І погодьтеся, було б дуже неправильно, якби така гарна ваша робота закінчилася пшиком, чи не правда? От і я так думаю, і зроблю все можливе, докладу всіх зусиль, щоб слідство щодо учорашніх первомайських подій було проведено в повному об'ємі, а злочинці були покарані.

І починаю прямо зараз, із опублікування правди щодо первомайської спецоперації МВС/НПУ від 02.09.2016 року під умовною назвою "Героїчна поліція".

Так що ж сталося 2 вересня в Первомайську?

А стався там, насправді й на превеликий жаль, не поліцейський подвиг, а цинічний, ганебний, підлий, особливо небезпечний для суспільства злочин поліцейського керівництва, вчинений ним у змові й за співучасті з так званим кримінальним авторитетом Мультиком.

Так-так, тим самим Мультиком, який і в генпрокурора начебто на контролі, і навіть фігурує в матеріалах засідань Кабміну України!

Вся "спецоперація" із стягування до Первомайська з усієї України десятків бандюків, їх розміщення у завчасно заброньованих готельних номерах і наступного короткочасного затримання – плід творчості високих поліцейських начальників, до найвищих включно, у співпраці з миколаївськими мафіозі та їх "шістками"-нардепами з "Народного фронту"!

Ця "геніальна" операція злочинців – підкреслюю, і найвищих керівників МВС/НПУ в тому числі, не кажучи вже про т.в.о. начальника Миколаївської поліції Юрія Мороза – за їх хитропідлим задумом, мала досягти щонайменше три цілі:

1) відволікти увагу суспільства від убивства кривоозерськими поліцаями Олександра Цукермана та від інших повсякденних злочинів і ганебної непрофесійності миколаївського виродка від Авакова/Згуладзе/Деканоідзе – миколаївської патрульної поліції;

2) сфальшувати підстави для кримінального провадження проти народного депутата Аркадія Корнацького;

3) розчистити бандитам шлях до масштабного рейдерства – захоплення в найближчі дні урожаю соняшника, вирощеного сімейним підприємством Корнацьких на площі 1500 га під селом Чаусово-2.

Четвертою і не самою дріб’язковою метою "спецоперації" є "чорний піар" щодо Президента України – цією захоплюючою справою представники "Народного фронту" займаються постійно і з великим ентузіазмом, і на Миколаївщині для цього в маргінальній пресі масово використовуються "злочини Корнацького", видумані самими ж "фронтовиками".

Підсумовую: міністр внутрішніх справ України Аваков, голова Нацполіції Деканоїдзе, т.в.о. начальника ГУ НПУ в Миколаївській області Мороз у співпраці з миколаївським "кримінальним авторитетом" Мультиком за посередництва й співучасті народного депутата від "Народного фронту" Підберезняка організували й провели масштабну спецоперацію із введення в оману суспільства, фальшуванню підстав для звинувачення у важких і особливо важких злочинах народного депутата України і його помічників, заволодінню чужим майном у особливо великих розмірах.

Доказується це все дуже просто, шляхом "розмотування клубочка" від кінця до початку, знизу – догори. Задаються відповідні питання "гастролерам", яких затримували в Первомайську, проводяться належні оперативно-технічні заходи – і все буде як на долоні!

І я цього вимагаю – відкриття і термінового розслідування кримінального провадження щодо цієї грандіозної провокації офіційних осіб МВС/НПУ у змові з криміналітетом!

Буде повна картина ганебного зрощення "правоохоронців" з бандотою, їх спільної злочинної діяльності, а фактично – ілюстрація головних причин беззаконня, яке панує в Україні через те, що окремі органи влади – в руках злочинців.

Кримінальний синдикат Авакова/Мультика цього разу не зміг довести провокацію до кінця: підкинути зброю (в тому числі, можливо, "палену", раніше задіяну у вбивствах) на спортбазу Федорченка та в спортивну споруду, яка є моєю власністю, як було задумано злочинцями, їм не вдалося – завадили адвокати й місцеві журналісти, які швидко прибули на виклик Федорченка. Тож сфабрикувати "докази" проти мене і розкрутити всеукраїнську кампанію дискредитації "людей президента" цього разу не вдалося, хоча про "наявність холодної й вогнепальної зброї у місцевих спільників Корнацького" найманець Мультика депутат Підберезняк вже зранку 2 вересня розказав меріковським і мультиковським журналістам. Трохи поспішив, випередив події.

Але певну користь від "спецоперації" злочинці все ж таки мають: крім обману суспільства бодай в межах Миколаївщини вони ще й підготовили позиції до захоплення, з дня на день, гарного врожаю соняшника на чаусівських полях. Щоб було зрозуміло необізнаним, мова йде про суму порядка 40 млн. грн. Як мовиться, апетит приходить під час їжі: восени минулого року Аваков і Мультик захопили на чаусівських полях урожай кукурудзи на 12 млн. грн., кримінальне провадження щодо цього злочину благополучно "париться" без руху у підлеглих Авакова.

А тепер пара питань до Юрія Віталійовича Луценка, генерального прокурора, за якого я голосував і який зараз, разом із керівником Департаменту спеціальних розслідувань Генпрократури Горбатюком, усіляко затягує формальне завершення уже давно фактично завершеного розслідування кримінального провадження проти миколаівської банди: Ви це робите просто із любові до Мультика, чи за домовленістю з Аваковим, чи, може, уже також записалися в клуб любителів чужих урожаїв?

Також питання до голови Служби безпеки України В.Грицака: шановний Василю Сергійовичу, якщо Генпрокурору, як цивільній людині, все одно, що бандити об нього ноги витирають і творять що хочуть, то Вам, як офіцеру, можливо, не все одно, що перевертні в погонах (і без них) із поліції вкупі з криміналітетом шиють у дурні українське суспільство і власне СБУ – у "первомайській спецоперації", яку насправді було б правильно назвати "Спецоперація "Соняшник"", менти з мультами використали офіцерів СБУ як хлопчиків на побігушках, для втілення свого злочинного задуму. Не можна такого терпіти, і я впевнений, Ви цього не потерпите! Я закликаю Вас негайно провести ретельне розслідування!

Звертаюся до Президента України: високошановний пане Президенте, прошу вжити передбачених законодавством заходів до негайного відсторонення від посад Міністра внутрішніх справ України Авакова і голови Нацполіції Деканоїдзе – ці люди повністю завалили реформу системи МВС і прямо сприяють криміналітету у злочинній діяльності.

А тепер – увага! Буквально в ці хвилини, коли я закінчую цю статтю, на поля під Чаусово-2 пішли, під охороною поліції, десятки найманців ТОВ "Партнер-агро" – господарства Мультика й Пшонки, створеного влітку 2012 року для рейдерського захоплення Агрофірми Корнацьких, яке нині "працює", тобто займається розбоями, під дахом Авакова!

І Луценка? Відповідь буде вже сьогодні, а зараз сотні селян підуть голіруч проти бандитів.

Україна, 3 вересня 2016 року, 2 роки й три місяці президентства Петра Порошенка.

Аркадій Корнацький Аркадій Корнацький , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram