ГоловнаБлогиБлог Андрія Лозового

Узурпація "Ударом"

Фракція Радикальної партії Ляшка у Київраді проголосувала “проти” кандидатури Олексія Рєзнікова на пост секретаря міськради.

Фото: klichko.org

Оскільки ця пропозиція, запронована міським головою Віталієм Кличком є черговим кроком до узурпації влади в місті Києві.

Колись Цаспар Рідлі влучно згадав про Югославію: “Країна, що включала шість республік, п’ять націй, чотири мови, три релігії, дві азбуки і лише одну партію”. Так от, нова київська влада поводить себе так, наче у столиці теж всього одна партія і усі кияни голосували за неї. Це приниження сотень тисяч мешканців Києва, котрі віддали свій голос не за “Удар”.

Отже, що маємо. Всупереч демократії та європейським традиціям, відбувається узурпація столичної влади “Ударом” в кращих регіоналівських традиціях. Судіть самі, міський голова Кличко – від “Удару”. “Удар” створив у Київраді одноосібну більшість. На секретаря Київради Кличко всіма силами штовхає “ударівця” Рєзнікова. Також “Удар” претендує на керівництво усіма ключовими комісіями – з питань бюджету, містобудування та землеустрою, власності, транспорту та зв’язку, ЖКХ, регламенту. Опозиції більшість викручує руки і робить усе можливе, щоб позбавити нас усіх механізмів контролю.

“Удар” в Києві вже фактично став реінкарнацією Партії регіонів – і у підході до своїх дій, і в значній мірі у кадрових питаннях – чимало вчорашніх регіоналів та їх посібників стали депутатами Київради саме від “Удару”. Цікаво, що буде далі? Намагатимуться стати КПСС?

Радимо тим, хто в “Ударі” згадати, що всі узурпатори закінчують однаково. Крахом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram