ГоловнаСуспільствоВійна

У Житомирі в під'їзді свого будинку знайдено застреленим ветерана АТО (оновлено)

Олегу Котенку було 46 років.

У Житомирі в під'їзді свого будинку знайдено застреленим ветерана АТО (оновлено)
Олег Котенко
Фото: Фейсбук

У п'ятницю, 6 березня, в під'їзді власного будинку в Житомирі було знайдено мертвим колишнього військовослужбовця, учасника операції Об'єднаних сил на Донбасі Олега Котенка.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"6 березня в Житомирський відділ поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з вогнепальним пораненням в під'їзді одного з будинків обласного центру. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Встановлено, що загиблий - приватний підприємець, 1973 року народження. Поруч з тілом була зареєстрована зброя, власником якої був загиблий", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці оглянули місце події і провели інші слідчі дії, а також вилучили зброю.

"Попередньо, всі обставини, зафіксовані під час першочергових заходів, свідчать про самогубство чоловіка. Триває перевірка", - йдеться в повідомленні.

Інформація про загибель Олега Котенка (Олег Кот) з'явилася на його особистій сторінці в фейсбуці. За словами близьких друзів Олега, чоловіка знайшли застреленим в під'їзді власного будинку, між поверхами, поруч лежав його власний карабін. Котенку було 46 років, у нього залишилася дружина і дві дочки.

Оновлення. У поліції уточнили, що основною версією події є самогубство.

"Усі обставини, зафіксовані під час першочергових заходів, свідчать про самогубство. Розслідування загибелі волонтера, колишнього військовослужбовця, перебуває під особливим контролем", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на місці події виявлено та вилучено мисливський карабін, кулю та інші речові докази. Зокрема, зафіксовано пошкодження стелі в коридорному приміщенні під'їзду над місцем, де стався постріл.

"Зараз, крім ретельного огляду місця події і призначення низки експертних досліджень, проведено опитування рідних загиблого і сусідів. Також триває збір інформації від друзів, колег та інших осіб, які можуть володіти необхідними для розслідування відомостями", - повідомили в поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram