ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець загинув, троє отримали бойові травми, ще одного поранено.

За добу бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі поруч з Авдіївкою - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; два рази поблизу Пісків - з 120-мм міномета - 12 мін.

У районі відповідальності угруповання "Північ" противник зробив один обстріл - недалеко від населеного пункту Зайцеве - з міномета калібру 82 мм ворог випустив 6 мін, 4 постріли з станкового протитанкового гранатомета, а також вів обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"6 березня в результаті підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє військовослужбовців отримали бойові ураження. Також в результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає, - повідомляють в штабі.

Нагадаємо, з 7 березня на пунктах пропуску через лінію розмежування в Донецькій і Луганській областях вводять обмеження через коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram