ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі загинув один військовослужбовець ЗСУ, чотирьох поранено

Бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі.

З початку доби на Донбасі загинув один військовослужбовець ЗСУ, чотирьох поранено
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Три обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": біля Авдіївки - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі поблизу Пісків - зі 120-мм міномета - 12 мін.

У районі відповідальності угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл - в районі Зайцевого - з міномета калібру 82 мм випустив 6 мін, 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомета, а також вели обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Сьогодні, 6 березня в результаті підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще троє військовослужбовців отримали бойове ураження. Також в результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше українські військовослужбовці спростували інформацію пропагандистів РФ про те, що їхні підрозділи повернулися на старі позиції в районі ділянки №3 розведення сил - біля Петровського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram