ГоловнаСуспільствоЖиття

Житомир обмежив проведення масових заходів через коронавірус

Заборонено проводити масові, святкові, розважальні і спортивні заходи.

Житомир обмежив проведення масових заходів через коронавірус
Фото: Центр громадського здоров’я України

Житомирська міська об'єднана територіальна громада припинила проведення масових святкових, розважальних, спортивних заходів і змагань, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Про це повідомив пресцентр Житомирської міськради.

4 березня виконавчий комітет міськради погодив профілактичний і протиепідемічний план дій. Заборонено проводити масові, святкові, розважальні і спортивні заходи.

"Виконавчий комітет міської ради 4 березня погодив профілактичний і протиепідемічний план дій щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу. Зокрема, рішенням позачергового засідання комісії ТЕБ і НС на території Житомирської міської ОТГ заборонено проведення масових, святкових, розважальних і спортивних заходів", - зазначили в повідомленні.

Житомирська міськрада підкреслила, що заборона особливо стосується заходів, які проводять у закритих приміщеннях і для дітей.

Нагадаємо, сьогодні, 6 березня. повідомляли, що в Києві вводять додаткові заходи для запобігання поширенню коронавірусу. У медичних установах повинні забезпечити окремий прийом пацієнтів з ознаками ГРВІ, пневмонії, а також окремий відбір біологічних матеріалів хворих.

У вищих навчальних закладах повинні обмежити культурно-масові заходи в закритих приміщеннях, у тому числі і гуртожитках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram