ГоловнаПолітика

Депутати Ради зажадали ізолювати колегу через страх перед коронавірусом

У лютому Олег Волошин зустрічався з французьким депутатом, який потрапив у реанімацію.

Депутати Ради зажадали ізолювати колегу через страх перед коронавірусом
Олег Волошин
Фото: Макс Левин

Депутати Верховної Ради вирішили відправити на карантин нардепа з ОПЗЖ Олега Волошина через побоювання, що він може бути інфікованим коронавірусом SARS-CoV-2 після візиту до Франції.

Про це повідомила у фейсбуці нардеп від фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар.

"Після плювків і бризкання слиною з вереском про «соросят-поросят» депутата Волошина все ж ізолювали. Перевірять на предмет неперебірливих зовнішніх контактів. Втрутитися довелося спікеру та секретарю РНБО". Сподіваюся, обсервація буде повною", - написала Сюмар, зазначивши, що це - не жарт.

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан також зазначив, що Волошин контактував з хворим на коронавірус і повинен бути ізольований.

"Народний депутат України контактував з хворим на коронавірус, а потім брав участь у засіданнях Верховної Ради. А на засіданнях Верховної Ради був старий і новий уряд, президент і купа інших чиновників. Потрібно негайно вводити карантин на Печерських пагорбах", - написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, Волошин наприкінці лютого зустрічався з депутатом Національної асамблеї Франції Жан-Люком Рейтцером, якого 5 березня госпіталізували в реанімацію з коронавірусом. Також коронавірус виявили у двох співробітників кафе парламенту Франції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram