ГоловнаПолітика

Гончарук пообіцяв, що корупцію "випалюватимуть напалмом"

Прем'єр-міністр закликав інвесторів не боятися і вкладати гроші в Україну.

Гончарук пообіцяв, що корупцію "випалюватимуть напалмом"
Алексей Гончарук на форуме в Мариуполе
Фото: Макс Левин

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук підкреслив, що влада рішуче налаштована на боротьбу з корупцією і просить представників бізнесу повідомляти про випадки вимагання.

Про це він заявив на інвестиційному форумі "RE:think. Invest in Ukraine" в Маріуполі, передає LB.ua.

"Сьогодні на найвищому рівні корупція вже відсутня. Ми не стикаємося з випадками, коли хтось у когось, у більших чи менших компаній на найвищому рівні вимагає хабара. Якщо вам відомі такі факти, будь ласка, повідомляйте нам - і випалюватимемо ці речі (хабарі, - ред.) напалмом", - сказав Гончарук.

Він також закликав інвесторів не боятися і вкладати гроші в Україну.

"Я щасливий спостерігати таку кількість інвесторів. У Маріуполі це важлива подія не тільки для цього регіону, а й для всієї країни... Ми будемо в кожній сфері сповідувати ринковий підхід. Чесна конкуренція і рівні правила для всіх - це наша релігія", - сказав прем'єр, зазначивши, що кращі сфери інвестування в Україні - це агропромисловість, енергетика й інфраструктура.

"Залучення інвестицій - це топ, пріоритет. У рамках форуму заплановано підписання понад 10 меморандумів, які принесуть інвестиції в сумі понад 10 млрд доларів", - додав Гончарук.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський пообіцяв персональний захист кожному інвестору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram