132 виборчий округ на Миколаївщині. «Тітушки» знову наступають

132 виборчий округ на Миколаївщині знову, на жаль, стає гарячим місцем на карті виборчих перегонів. Я балотуюсь по своєму рідному округу втретє і після Революції Гідності сподівався на чесну й достойну політичну боротьбу. Двічі у мене і виборців, які віддали за мене свої голоси, вкрали перемогу представники минулої бандитської влади «регіоналів». Прикро, але зараз їхні брудні методи перейняли штабісти кандидата в народні депутати по 132 виборчому округу Василя Капацини.

Фото: Вадим Крутивус

Так, 13 жовтня, особи кримінальної зовнішності, які, як виявилося, працюють у його штабі, скоїли нахабний бандитський напад на працівника мого штабу Андрія Шкітіна.

Як вдалося з’ясувати згодом, «тітушки» Капацини протягом тривалого часу вели негласне та явно незаконне спостереження за Андрієм Шкітіним, переслідуючи його в кращих традиціях шпигунських фільмів на кількох автомобілях.

Близько 16 години на вулиці Дзержинського в місті Первомайську автомобіль «Опель» під керуванням 21-річного Андрія Шкітіна був заблокований не менш як чотирма автомобілями, в яких перебували молодики кримінальної зовнішності.

Кремезні «тітушки», що вистрибнули з кількох машин, намагалися відкрити двері «Опеля», щоб витягти молодого чоловіка з машини. Андрій чудом, ризикуючи життям, вирвався від бандитів і викликав правоохоронців.

Таким чином, на 132 окрузі можуть повторитися скандальні події 2012 року, які прогриміли на всю Україну, показавши всю дикість тодішніх моїх опонентів. Тепер роль «регіоналів», які тоді влаштували «бєспрєдєл» на окрузі, здається, хоче перейняти один із моїх конкурентів на цих виборах – Василь Капацина, колишній кагебіст.

Життєвий шлях В. Капацини оповито темними історіями. То його головного конкурента на посаду керівника морського порту невідомі побили металевими прутами, і той відмовився від посади, то на Капацину ніби-то скоїли замах його бізнес-партнери, батько та син Горбенки, які потім опинилися надовго у в’язниці, а дружину та матір Горбенків невідомі забили так само прутами на смерть…

Хочеться нагадати своїм опонентам, що надворі 2014 рік, Україна пройшла Революцію Гідності, і люди сподіваються чесної політичної боротьби між достойними і порядними політиками. І ніхто більше бандитських «маски-шоу» на виборах влаштовувати не дозволить.

Аркадій Корнацький Аркадій Корнацький , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram