ГоловнаПолітика

В офісі "ЄС" почали збирати продуктові набори для людей на карантині

Фонд Порошенка сплатив продукти для трьох тисяч осіб.

В офісі партії "Європейська солідарність" почали збирати продуктові набори для людей похилого віку, людей з інвалідністю, багатодітних сімей, яким через карантин радять сидіти вдома.

Як повідомляє пресслужба партії, продукти закуплені за гроші Фонду Порошенка. У набір входять цукор, борошно, крупи, соняшникова олія, печиво Roshen, інші продукти тривалого зберігання, згущене молоко, парацетамол.

Фото: eurosolidarity.org

"Відкритий офіс партії "Європейська Солідарність" на кілька днів перетворився на конвеєрну лінію, на якій збираються пакети для людей, які не можуть вийти з дому і потребують доставки продуктів першої необхідності, для того, щоб підтримати себе або своїх близьких. У цих пакетах продукти, які насамперед потрібні для того, щоб підтримувати життєдіяльність, енергетичний баланс", - повідомив народний депутат, генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Крім Забродського, пакуванням продуктів займалися народний депутат Софія Федина, колишня перша леді Марина Порошенко, активісти пов'язаних з партією громадських організацій "Справа громад" і "Солідарна молодь".

Фото: eurosolidarity.org

Фото: eurosolidarity.org

Фото: eurosolidarity.org

Загалом вони сформували три тисячі коробок з продуктами.

"Ми всі бачимо, що пандемія коронавірусу охопила весь світ. Україна - не виняток, і сьогодні вже стало зрозуміло, що нас чекає затяжний, тривалий карантин. Тисячі людей опинилися в скрутному становищі. У цій ситуації Фонд Порошенка вирішив допомагати в різних напрямах. Наша команда відправила велику кількість медичного оснащення в інфекційні відділення, відділення швидкої допомоги та інтенсивної терапії по всій Україні. А сьогодні ми укомплектовуємо 3000 продовольчих наборів для людей, які гостро потребують нашої допомоги", - зазначила Марина Порошенко.

Фонд Порошенка також профінансував відновлення 10 апаратів штучної вентиляції легенів для київської лікарні швидкої допомоги; передав комплекти реанімаційного обладнання до лікарень Дніпра, Львова, Одеси, Вінниці, Тернополя (монітори пацієнта, пульсоксиметри, ларингоскопи, хірургічні відсмоктувачі, шприцеві насоси); профінансував купівлю апарату ШВЛ до 8-ї міської лікарні Львова. Найближчим часом за кошти Фонду також мають бути відновлені апарати ШВЛ у Вінницькій обласній дитячій лікарні та лікарні в Миколаєві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram