ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Завтра Луценко може прийти у Верховну Раду

Нажаль мова не про Юрія Віталійовича, а його брата Сергія, який, через смерть депутата від НУНС Володимира Поляченка, вже завтра може стати народним депутатом України. Таким чином, отримавши нові можливості боронити права, переслідуваного владою, екс-міністра МВС. Однак все це можливо лише за однієї умови, якщо від мандату нардепа відмовиться Володимир Лановий. Саме він стоїть у «списку» після Поляченка та перед Сергієм Луценком.

Цей формат вже прийнятий українцями – Тимошенко свого часу боролася за звільнення свого чоловіка, сьогодні таку саму місію виконує її донька Женя, і, статус народного депутат був би не зайвим у «видиранні» Луценка з лап регіоналів і їх «концентраційних таборів-виправних установ». Я переконаний, що жодна людина немає більшої мотивації врятувати Юрія Віталійовича від катувань, несправедливості та переслідувань владою ніж його брат Сергій. Політики, як правило, діють спираючись на свою можливу політичну вигоду. Вони не найкращі супутники у такій боротьбі. Родина – інше, рідний брат ніколи не зрадить, не залежно від рейтингу чи запиту на Луценка у електорату.

Я звертаюся до пана Ланового з закликом прислужитися свободі і історії країни, зробити гідний чоловічий вчинок, вчинок справжнього сина та патріота України. Заради Бога та майбутнього своєї Батьківщини – поступіться місцем і народіть нову надію на повернення Юрія Віталійовича до життя.

Прошу поширити моє звернення через соціальні мережі та у ЗМІ.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram