>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стало офіційно відомо, хто замінить Нурмагомедова в головному бою турніру UFC 249

Також стало відоме місце проведення турніру.

Стало офіційно відомо, хто замінить Нурмагомедова в головному бою турніру UFC 249
Тони Фергюсон и Джастин Гейджи

Суперником американця Тоні Фергюсона в головному бою на турнірі зі змішаних єдиноборств UFC 249, який запланований на 18 квітня, буде його співвітчизник Джастін Гетьє.

Раніше російський чемпіон у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов оприлюднив повідомлення, що не візьме участі в UFC 249 через карантин, введений в нього на батьківщині.

Отже, Фергюсон і Гетьє поборються за титул тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі. Переможець, найімовірніше, потім зможе зустрітися з Нурмагомедовим.

Крім того, президент UFC Дейна Вайт розповів, що турнір UFC 249 відбудеться на одному з приватних островів. Там уже готуються для забезпечення всім необхідним.

"18 квітня UFC повернеться в бізнес. Турнір 249 відбудеться на приватному острові. Фанатів не буде. Усі будуть попередньо протестовані дуже багато раз. Ми переконаємося, що всі бійці здорові, як і представники спортивної комісії, рефері, знімальна група. Усі повинні бути в безпеці.

Хабіб потрапив в епіцентр подій, де умови змінювалися щодня. Це не його вина. До такого ніхто не міг підготуватися. Ніхто й не міг подумати, що таке станеться", – цитує Вайта TMZ.

Нагадаємо, спочатку турнір UFC 249 планували провести 18 квітня в Неваді, але через коронавірус його перенесли в нью-йоркський Бруклін. Однак і там його спіткала та ж доля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram