>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" вимагає від двох бразильських клубів оплати боргу за трансферами

У центрі уваги трансфери Че Че і Сідіклея.

"Динамо" вимагає від двох бразильських клубів оплати боргу за трансферами
Сидиклей
Фото: ФК "Динамо"

"Динамо" вимагає від двох бразильських клубів - "Сан-Паулу" і "Корінтіанса" дотримуватися умов трансферних контрактів і виплатити заборгованість з трансферів двох екскиян - хавбека Че Че і захисника Сідіклея, повідомляється на офіційному сайті "біло-синіх".

Клуб опублікував роз'яснення з приводу спору з бразильськими командами.

Згідно з умовами контракту з трансферу Че Че (4,8 млн євро), "Сан-Паулу" повинен був виплатити вартість гравця частинами до січня 2021 року. Бразильці не сплатили домовлену суму в серпні 2019 року, а також не зробили наступних траншів.

Кияни звернулися до ФІФА, яка зобов'язала бразильців виплатити як прострочені платежі, так і всі наступні. "Сан-Паулу" при цьому заявив про звернення до Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS).

Також порушив умови трансферу Сідіклея "Корінтіанс", який прострочив платіж 1 березня 2020 року. "Динамо" знову звернулося до ФІФА з метою зобов'язати бразильців виконати контракт з урахуванням санкцій за його порушення.

Нагадаємо, Че Че перебував в "Динамо" з червня 2018 року і зіграв за столичний клуб 16 матчів. У квітні минулого року він перейшов в "Сан-Паулу".

У свою чергу, Сідіклей перейшов в "Динамо" також влітку 2018 року, за весь час він зіграв 23 матчі у футболці киян, відзначившись голом і двома ассистами. Після переходу в "Корінтіанс" 26-річний захисник провів лише чотири поєдинки за нову команду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram