>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Минулоріч приходило 10 тисяч, а зараз просто десять, - Мілевський про чемпіонат Білорусі в умовах коронавірусу

Ексгравець збірної України констатував ситуацію з чемпіонатом Білорусі.

Минулоріч приходило 10 тисяч, а зараз просто десять, - Мілевський про чемпіонат Білорусі в умовах коронавірусу
Артем Милевский
Фото: facebook.com/dynamobrest

35-річний український нападник брестського "Динамо" Артем Мілевський поділився думкою про проведення чемпіонату Білорусі в умовах пандемії коронавірусу.

"Я не любитель цієї всієї теми, і так багато розмов. У соцмережах одне, у газетах інше. Де справжні цифри заражених, ніхто не знає. Для нас незвично, що глядачі не ходять. Минулого сезону до нас приходило 10 тисяч. А зараз просто 10. Спасибі тим, що приходять. Я не звик грати при таких порожніх трибунах, але життя триває", – повідомив ексгравець київського "Динамо" в ефірі програми "Великий футбол".

"Я людей прекрасно розумію, це особиста справа кожного. У кожного є сім'я, діти. Мій батько сказав, що теж не пішов би на футбол. Я розумію, страшно. А ми граємо, у середу вже Кубок. Глядачі не приходять – не по кайфу грати. Але я не можу вирішувати.

У команді всі по-різному ставляться до ситуації. Ми в Білорусі за будь-яких розкладів дограємо чемпіонат до грудня, у нас система весна-осінь. Євро перенесли, товариських матчів не буде, вагон часу. Мені здається, що під час паузи підросла б трава, газони стали б кращими", – зазначив Мілевський.

Додамо, що напередодні в третьому турі першості "Динамо-Брест" зазнало першої поразки в сезоні, поступившись на своєму полі "Славії" (1: 2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram