ГоловнаСуспільствоЖиття

Через негоду на кордоні з Молдовою тимчасово закрито два пункти пропуску

Пункти пропуску "Табаки" і "Рені" не працюють через відсутність електрики.

Через негоду на кордоні з Молдовою тимчасово закрито два пункти пропуску
Фото: dpsu.gov.ua

На україно-молдовському кордоні через складні погодні умови тимчасово закрито пункти пропуску "Табаки" і "Рені". Про це сказано в повідомленні Держприкордонслужби.

Зокрема, ці пункти закрито через проблеми з електрикою. Також є проблеми з під'їздом транспорту до пунктів пропуску "Нові Трояни" і "Залізничне".

"Через великі замети ускладнено під'їзди до дороги, яка веде до пунктів пропуску "Нові Трояни" і "Залізничне". У пункті пропуску "Табаки" тимчасово не здійснювалися пропускні операції у зв'язку з аварією на лінії електропередач. Автотранспорт прикордонники перенаправили в пункт пропуску "Виноградівка". Також зазначимо, що дорога між українським пунктом пропуску "Виноградівка" і молдовським "Вулканешти" має значний сніговий покрив", - сказано в повідомленні.

Пункт пропуску «Рені» також тимчасово не працює у зв'язку з аварією на лінії електропередач, увесь автотранспорт перенаправляється до міждержавного пункту пропуску "Долинське".

Нагадаємо, сьогодні, 6 лютого, в Херсоні через негоду тимчасово закрито аеропорт. Окрім того, в 134 населених пунктах Херсонської області і частково в Херсоні немає електропостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram