ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Південному мосту сталася потрійна ДТП

Одного з водіїв госпіталізували.

Фото: informator
6 лютого в Києві на Південному мосту в бік правого берега зіткнулися три авто Chevrolet, ВМW і Volkswagen, один із водіїв травмований. Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент трапився близько 18:30. Учасники аварії відзначили, що в ДТП побічно брала участь ще одна машина - Toyota. Її водій помітив в автомобілі якісь несправності, зменшив швидкість і почав повільно їхати на "аварійці".

За ним їхали ВМW і Chevrolet, які також зменшили швидкість. Однак водій Volkswagen не помітив цього і на високій швидкості в'їхав у Chevrolet, який влетів у відбійник і зачепив ВМW.

Фото: informator
Фото: informator

Відзначають, що удар був дуже сильним, оскільки багажник Chevrolet вкарбувався в задні сидіння, пошкодилися і бічні двері. Водія оперативно госпіталізували, його стан невідомий.

Інші авто отримали механічні пошкодження: у ВМW постраждала задня частина, а у Volkswagen - передня. На місці працювали співробітники поліції, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше в Чернігівській області водій легковика підібрав на дорозі двох школярок і потрапив в аварію, в результаті якої одна дівчинка загинула, а інша отримала травми. 21-річний водій ВАЗ-2101, рухаючись у бік Чернігова, зіткнувся з напівпричепом вантажного автомобіля, який стояв на смузі розгону.

Тепер винуватцю ДТП загрожує до восьми років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram