ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні не прив'язуватимуть мобільні сім-карти до паспортів, - Дубілет

"Це додаткове навантаження і для громадян, і для бізнесу".

В Україні не прив'язуватимуть мобільні сім-карти до паспортів, - Дубілет
Фото: "Наш"

Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет повідомив, що на сьогодні ще не на часі вводити продаж мобільних сім-карт з прив'язкою до паспортів. Про це міністр сказав на пресконференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це додаткова регуляція. Якщо ми зробимо регуляцію, що ти купуєш сім-карту тільки за паспортом, це додаткове навантаження і для громадян, і для бізнесу", - сказав він.

Міністр підкреслив, що зараз фокус української влади має бути у тому, щоб якомога більше усе дерегулювати, а потім вже "докручувати гайки", за додаткової потреби.

"Зараз так багато реформ у сфері дерегуляції, що відволікати і нашу увагу, і увагу суспільства не на часі, як і викликати цим додаткове громадське занепокоєння", - зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше Дубілет повідомляв, що кількість скарг на рейдерство зменшилася утричі і зараз в Україні воно майже втратило сенс, оскільки якщо раніше скарги на випадки рейдерства розглядалися тижнями, то зараз прийняття рішень про повернення власності скоротилося до доби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram