ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР оголосило підозру оперуповноваженому військової контррозвідки СБУ

Його підозрюють у передачі керування автомобілем неповнолітньому без водійських прав, що спричинило смерть потерпілого.

ДБР оголосило підозру оперуповноваженому військової контррозвідки СБУ
Фото: censor.net.ua

Слідчі управління ДБР у Львові повідомили про підозру старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах ГУ військової контррозвідки СБУ

Йому інкримінують допуск до керування транспортним засобом особи, яка на це не має права, що спричинило смерть потерпілого (ст. 287 КК України), повідомили на сторінці ДБР у Facebook. 

"Слідством встановлено, що правоохоронець, маючи право на використання Chevrolet Cruze, передав водіння 17-річній особі без водійського посвідчення. Неповнолітній водій порушив правила і з'їхав у кювет, де авто перекинулося і зіткнулося з деревом", - ідеться в повідомленні.

У результаті аварії загинув пасажир, який сидів на задньому сидінні. Підозрюваному загрожує штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи терміном до двох років або обмеження чи позбавлення волі терміном до 5 років.

Нагадаємо, в грудні оперуповноважений управління СБУ в Хмельницькій області скоїв смертельну ДТП. Він збив двох пішоходів, які переходили дорогу в недозволеному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram