ГоловнаСуспільствоЖиття

У Херсоні через негоду закрили аеропорт

Електропостачання немає в 134 населених пунктах області.

У Херсоні через негоду закрили аеропорт
Фото: khoda.gov.ua

Аеропорт «Херсон» закрили через негоду. Електропостачання немає у 134 населених пунктах області і частково в Херсоні. Про це сказано на сайті Херсонської ОДА.

"Міжнародний аеропорт «Херсон» закрито. ...Проїзд автотранспорту по всіх автодорогах державного і місцевого значення забезпечено. Загрози розмиву моста на Арабатську стрілку в Генічеському районі зараз немає", - сказано в повідомленні.

На найбільш проблемних ділянках дороги залучили 24 одиниці техніки ДП «Херсонський облавтодор» і 35 чоловік особового складу; 9 одиниць техніки і 30 чоловік особового складу ДСНС і дві одиниці техніки Національної гвардії.

Додатково на дорогах області працюють 78 одиниць техніки, залученої РДА, МВК і ОТГ згідно з договорами, і 189 чоловік особового складу.

Через ускладнення погодних умов немає електропостачання в 134 населених пунктах (Бериславський, Великолепетиський, Високопільський, Великоолександрівський, Голопристанський, Іванівський, Каховський, Нижньосірогозький, Новотроїцький, Олешківський, Скадовський, Чаплинський райони і частково м. Херсон). Для відновлення електроенергії задіяно 97 одиниць техніки, працює 91 бригада і 330 працівників "Херсонобленерго".

6 лютого 2020 року в Херсонській області прогнозують сніг, заметіль, снігові замети, ожеледицю. Вітер - 15-20 м/с.

Нагадаємо, 5 лютого повідомляли, що приріст сніжного покриву місцями може сягнути 30-50 см. Снігопад супроводжуватиметься шквальним вітром до 20 метрів на секунду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram