ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Звинувачую Азарова у державній зраді!

Сьогодні «з боєм» зареєстрував Постанову ВРУ “Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з приводу розслідування фактів зради Кабінетом Міністрів України національних інтересів народу України в зв’язку з призупиненням євроінтеграційних процесів”

Понад 13 років Україна проголосивши курс на євроінтеграцію поступово наближалася до підписання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами – членами, з іншої сторони.

Однак, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2013 року №905-р «Питання укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами – членами, з іншої сторони» уряд вирішив:

«призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами – членами, з іншої сторони і дію рішення Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року «Про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами – членами, з іншої сторони».

Я як Секретар Комітету ВР України з питань національної безпеки та оборони заявляю: зазначене розпорядження суперечить актам Президента України та Законам України, такі дії Уряду викликали широкий суспільний осуд, що призвели до масових акцій протесту по усій Україні, можуть містити ознаки зради національних інтересів народу України.

Я оприлюднив матеріали які доводять що Азаров фактично і формально готує підписання угоди щодо Митного союзу з Росією. Також, його (Азарова) анти європейська постанова сфальшована, її відмовилися візувати низка членів Уряду, вона підготовлена «заднім числом», щоб її легалізувати на урядовців чиниться тиск, останні таємно звертаються до опозиції, постанову ініціював непрофільний міністр Мінпромполітики якого в природі не існує – немає кабінету, портфелю, є лише указ президента. Ми ледве зареєстрували Постанову, апарат Ради намагався блокувати, проте в останній момент злякавшись євро майдану підкорився.

Уряд і персонально Азаров зрадив Україну, її народ. Він – державний зрадник який організував антиукраїнську оборудку в угоду політичного комфорту президента, він має понести сувору кримінальну відповідальність та закінчити свою кар’єру у новому кріслі – на нарах. Уряд довів Україну до катастрофічного стану: дефіцит бюджету 6%, платіжний дефіцит -8%, держборг 40% ВВП, ВВП падає останні 20 місяців, гривня на порозі абсолютної девальвації, ціни, комуналка, злочинність, репресії, рейдерство. Це покращення?». До речі. нами запущено проект сайт «Щоденник Азарова», кібертітушки зупиняють його роботу вже 27 раз за дві доби. Азаров як і Янукович боїться свого народу і ЗМІ.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram