ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Колесніков поставив корупцію на рейки

"Ранковий Хюндай з Донецька на Київ – зламаний. Але пасажирам про це не сказали: квитки продавали на Хюндай, а по факту саджали в звичайний резервний потяг".

Колесніков поставив корупцію на рейки
Фото: www.mtu.gov.ua

"Хюндай" обірвав контактні дроти і три години простояв у полі на південь від Києва, причому - у повній темряві. Вже маємо бути під Донецьком, а насправді ще не було Полтави... Запізнення, якщо рівняти по Полтаві, рівно 4 (чотири) години від розкладу руху.

Люди добиралися до Донецька 11 годин. Був зламався також Hyundai, який мав здійснити маршрут Київ-Харків. З персоналу ніхто нічого не знає, ніхто ні за що не відповідає. Кивають на керівництво Укрзалізниці і Мінінфраструктури (Бориса Колеснікова). Пасажирам позривали плани і графіки, повна безвідповідальність. Висновок: Хюндаі зимою і літом "одним цвітом" – Євро проходить, "досягнення" залишаються!"…

Такими повідомленнями у п’ятницю ряснів Інтернет. Горе-Хюндаї не залишили осторонь і мою рідну Полтавщину. Тому вирішив звернутися із депутатським зверненням до Генеральної прокуратури України з тим, що на Полтавщині вийшов із ладу нічний «Хюндай», чим створив незручності для людей.

У ньому йдеться про те, що вночі у п’ятницю на відрізку шляху Гребінка — Ромодан через пошкодження струмоприймача та контактної мережі зробив вимушену зупинку потяг «Інтерсіті+» № 150 сполученням «Київ — Донецьк». — О 00:50 сталася аварійна зупинка потягу марки «Хюндай». О 4:40 прибув інший потяг цієї марки й забрав пасажирів. Зараз працює комісія, яка з‘ясовує причини аварії. На даний момент рух потягів відновлений, — повідомив «Полтавщині» спеціаліст по зв‘язкам з громадськістю Південої залізниці Ігор Кизима. Отже, прибуття «заміни» 167 пасажири «Хюндаю» чекали майже 4 години.

Прошу негайно відреагувати на незручності.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram