ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Куди Мельник ніс Геращенко? Гвалтувати? Душити? Палити?

Колесніченко принижує лідера Femen, Мельник «виносить» з виборчої дільниці Ірину Геращенко, активіст молодіжного крила ПР у Миколаєві ґвалтує 19-річну дівчину. Дивно, але все це, так чи інакше, обрана нами партія влади з її незрозумілим агресивним ставленням до жінок. Елементарна повага до жінок і дітей – це не про ПР. Очевидно, що в основі їх відношення до простих людей, є те, що Україна теж жіночого роду і подібне, вище переліченому, вони постійно роблять з цілою країною.

Фото: youtube.com

Розумієте, діяльність Януковича та його партійної й урядової команди можна аналізувати з різних кутів зору – політичного чи ідеологічного, особистого; проте, саме ставлення до «слабкої половини» суспільства найбільше викриває її сутність. Далеко ходити не потрібно. І підвищення пенсійного віку для жінок, і труднощі з отриманням допомоги при народженні дитини, і заяви Миколи Азарова про неприпустимість участі жінок у політиці та урядуванні країною – все це один ланцюг вчинків. Є і відверто неприпустимі речі, що не дозволить собі жоден інший політик, наприклад, хамство Прем’єра по відношенню до журналістів, зокрема - Соні Кошкіної. Витоки такої позиції прості – їх загарбницька, насильницька тоталітарна політика не спів ставна з мораллю та совістю, яку уособлює і несе кожна дівчина, мати. Антагонізм посилюється тим, що їх просто дратують «інші люди» – інтелігентні, освічені; вони ненавидять моральних авторитетів, відчуваючи саме від них найбільшу загрозу своєму режиму.

Фото і відео з Обухівської виборчої дільниці шокувало усіх тут і за кордоном: народний депутат від ПР Мельник, знущався над депутаткою від опозиції Іриною Геращенко. І після, заздалегідь режисованого голосування членів виборчої комісії за те, щоб видалити опозиціонерку з кімнати; кремезний відгодований за гроші платників податків регіонал Мельник, вхопив Ірину та кудись поніс. Люди, що були присутні під час цього ЧП, просто оторопіли від побаченого. Одне питання: чим би закінчився інцидент, аби не присутні чоловіки? Спостерігачі з-за кордону нарешті усвідомили – в Україні панує бандитизм та феодалізм, і навіть дільничні комісії стали феодальним надбанням членів ПР. Обґрунтовуючи мотиви своєї непристойної поведінки, депутат заявив, що йому «можна все». Фактично це політичне зґвалтування цілого міста, а з огляду на важливість цих виборів – цілої країни. Їм можна абсолютно все? Мабуть, так само думали мажори-ґвалтівники Оксани Макар.

Я б заборонив усім регіоналам навіть вимовляти слово «Європа» чи «євроінтеграція». Після всього, від них вони звучать так само неприродно, як від банального бандита, прізвища «Бердяєв», «Рєпін». Це був той випадок коли кожен справжній чоловік, що знаходився у залі, мав повне моральне право, м’яко говорячи, провчити цього нахабу. Я б особисто це зробив і, при нагоді, зроблю. Тенденція жахлива, ПР зробило все, аби кожна українська жінка ненавиділа їх партію і кожного з них особисто. Якщо так буде продовжуватися, то ПР буде вимушена прийняти зміни до виборчого закону і Конституції, які забороняють брати участь у голосуванні жінкам. І, повірте, вони на це здатні, адже першій леді України – дружині Віктора Федоровича, фактично, заборонено навіть стояти біля Президента, що тоді говорити про потенційну долю простих жінок.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram