В окупованому Луганську невідомі підпалили продуктові склади терористів

Днями, у тимчасово окупованому Луганську на території підприємства «Луганськпродоптторг» за адресою: вул. Лутугинська,133 сталася масштабна пожежа. На території підприємства розташовані продуктові склади.

Фото: 3dvsem.com

Про характер і масштаби пожежі свідчить той факт, що для локалізації її наслідків був створений штаб пожежогасіння, який очолив заступник міністра «МНС» самопроголошеної «ЛНР» Віталій Дубровський.

Вогнем знищено холодильне торгове обладнання, продукти харчування та внутрішня обшивка стін складських приміщень.Примітно, що пожежа на території підприємства виникла одночасно на 4-х ділянках.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа» співробітниками силових структур самопроголошеної "ЛНР" однією з основних версій масштабної пожежі на продуктових складах підприємства «Луганськпродоптторг» називається умисне знищення майна шляхом підпалу.

Як повідомлялося раніше, у тимчасово окупованому м. Хрустальний (Красний Луч) під час святкування Дня автомобіліста на території автопідприємства по вул. Сімферопольській внаслідок підпалу сталася масштабна пожежа. Під час пожежі постраждали кілька одиниць громадського транспорту.

Дмитро Снєгірьов Дмитро Снєгірьов , Співголова ГІ "Права справа"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram