>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравців лондонського "Арсеналу" поміщено на карантин - матч АПЛ з "Манчестером Сіті" скасовано

Футболісти лондонського клубу контактували з президентом "Олімпіакоса" Евангелосом Марінакісом, у якого виявлено коронавірус.

Гравців лондонського "Арсеналу" поміщено на карантин - матч АПЛ з "Манчестером Сіті" скасовано
Фото: arsenal.com

Матч 28-го туру Англійської прем'єр-ліги "Манчестер Сіти" - "Арсенал", спочатку відкладений через участь "городян" у фіналі Кубка Англійської ліги, знову перенесено - тепер уже на невизначений термін через коронавірус, повідомляє офіційний сайт "канонірів". Поєдинок планували на сьогодні.

Таке рішення прийнято, оскільки футболісти лондонського клубу контактували з президентом "Олімпіакоса" Евангелосом Марінакісом, у якого виявлено коронавірус.

"Арсенал" грав з "Олімпіакосом" у Лізі Європи два тижні тому на "Емірейтс". Після матчу президент грецького клубу спілкувався з деякими гравцями лондонців - усіх їх поміщено на карантин.

АПЛ дозволила перенести гру на невизначений термін.

Медична служба клубу вважає факт зараження малоймовірним, але в клубі відповідально ставляться до прохання провести вдома 14 днів після контакту із зараженою людиною.

Ці 14 днів минають уже 12 березня, тому на подальші ігри "Арсеналу" ця ситуація не повинна вплинути.

Додамо, що матч МС - "Арсенал" - перший для Прем'єр-ліги, який доводиться перенести на невизначений час через стрімке поширення COVID-19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram