>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зінченко назвав причини поразки "Сіті" в дербі Манчестера

"Городяни" програли на "Олд Траффорд".

Зінченко назвав причини поразки "Сіті" в дербі Манчестера
Александр Зинченко и Хосеп Гвардиола
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 29-го туру Англійської прем'єр-ліги відбулося манчестерське дербі, в якому "Юнайтед" виборов перемогу над своїми земляками з "Сіті" - 2:0.

Лівий захисник "городян" Олександр Зінченко, відігравши на "Олд Траффорд" перші 72 хвилини поєдинку, прокоментував поразку своєї команди.

"Це був важкий поєдинок. Проти "Юнайтед" завжди важко, адже вони добре грають. МЮ відмінно оборонялися і пресингували, проте ми зобов'язані виступати агресивніше попереду і реалізовувати свої моменти.

Ми повинні поліпшувати свою гру. Адже футбол - це не лише володіння м'ячем, а й голи. Ви зобов'язані забивати, створювати моменти і чинити тиск попереду. Ми розуміли, що вони будуть грати з п'ятьма захисниками, ми були готові до цього. Вітаю "Манчестер Юнайтед", але для нас це був не найкращий матч.

Проаналізуємо матч разом з менеджером, він висловить свої думки. Однак ми не можемо дивитися вниз, ми повинні дивитися вперед. Далі буде ще багато поєдинків, ми не маємо права здаватися", - цитує Зінченка Manchester Evening News.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram