>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися перші два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

РБ "Лейпциг" і "Аталанта" вийшли в наступний раунд турніру.

Визначилися перші два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів
Обладатель покера Йосип Иличич
Фото: EPA/UPG

У Лейпцигу і Валенсії пройшли матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Однойменні клуби приймали "Тоттенгем" і "Аталанту" відповідно.

В Іспанії перший чвертьфіналіст визначився фактично вже на третій хвилині поєдинку - Йосип Ілічич вивів гостей уперед (0:1), що, з урахуванням першого поєдинку (1:4), ставило перед валенсійським клубом шлагбаум на виході в наступний раунд.

У іспанців знайшовся гравець, який спробував змагатися з Ілічичем у бомбардирському мистецтві. Кевін Гамейро записав на свій рахунок дубль. На що 32-річний словенець відповів покером.

Підсумкова перемога "Аталанти" у Валенсії - 4:3 - і за сумою двох матчів - 8:4.

Руслан Малиновський з'явився на полі порожньої "Местальї" на 78-й хвилині.

Додамо, що Ілічич став лише третім футболістом в історії ЛЧ, хто відзначився п'ятьма голами в одному раунді плей-оф цього турніру. До словенця це зробили Ліонель Мессі за "Барселону" в протистоянні з "Баєром" у сезоні 2011/12 (6 голів) і Криштіану Роналду за "Реал" у матчах проти "Баварії" в сезоні 2016/17 (5 голів).

В іншому поєдинку ніхто, крім, мабуть, уболівальників "Тоттенгема", не мав ілюзій щодо ще одного потенційного чвертьфіналіста турніру.

Оформивши дубль у матчі зі "шпорами" до 22-ї хвилини, капітан "Лейпцига" Марсель Забітцер довів сумарну перевагу Die Bullen до 3:0 і фактично закрив усі питання про вихід "Лейпцига" в 1/4 фіналу.

Під завісу підопічні Юліана Нагельсманна забили третій гол, чим особливо вже "Тоттенгем" не засмутили.

Додамо, що сьогодні у вечірній програмі плей-оф ЛЧ очікується гостре протистояння: "Ліверпуль" на "Енфілді" постарається ліквідувати дефіцит в один м'яч з "Атлетіко", а "Парі Сен-Жермен" той самий гандикап постарається знівелювати в Парижі проти дортмундської "Боруссії".

Зазначимо, що поєдинок у Парижі пройде за порожніх трибун.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram