ГоловнаСуспільствоЖиття

"Епіцентр" вирішив не припиняти роботу, незважаючи на карантин

Керівництво мережі зіслалося на "соціальну місію".

"Епіцентр" вирішив не припиняти роботу, незважаючи на карантин
Фото: novynar.com.ua

Мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр К" не закриватиме однойменні торгові центри на карантин.

Про це повідомляється в заяві на сайті компанії.

"Згідно із заявою Президента України про необхідність безперебійної роботи аптек, АЗС, продовольчих та господарських магазинів, ми продовжуємо виконувати соціальну місію і працювати. Епіцентр забезпечує в своїх магазинах наявність і продаж захисних масок, антисептиків, побутових засобів дезінфекції, спиртовмісних засобів і базових продуктів харчування. Вводимо строгі європейські стандарти санітарно-гігієнічного контролю безпеки покупців. Ми працюємо згідно з практикою європейських країн, в яких господарські магазини забезпечують населення товарами першої необхідності", - йдеться в ній.

У компанії запевнили, що регулюють кількість відвідувачів відповідно до встановлених обмежень.

Також клієнтам мережі гіпермаркетів стала доступна нова послуга - онлайн замовлення доставки їжі додому із закладів громадського харчування компанії.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголошено карантин в зв'язку із загрозою поширення коронавірусу. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек, а також АЗС. З 18 березня буде тимчасово припинено залізничне, авіа- і автобусне міжміське сполучення всередині країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram