ГоловнаСуспільствоЖиття

Усі друковані видання УМХ ідуть на карантин

Видавництво підкреслює, що ці обставини вважаються форс-мажорними.

Усі друковані видання УМХ ідуть на карантин

Видавництво "Український медіа дім", яке є частиною "Українського медіа холдингу" (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск і поширення своїх друкованих видань.

Про це повідомляє "Детектор Медіа" з посиланням на пресцентр УМХ.

"Як і вся країна, видавництво йде на двотижневий карантин. По-перше - щоб зберегти здоров'я своїх співробітників, читачів, розповсюджувачів преси, працівників друкарень, водіїв, листонош. І по-друге - через неможливість організувати своєчасно друк, доставку і продаж газет. Закриваються кіоски з продажу преси та магазини, де була розкладка газет і журналів", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що випуск друкованих газет і журналів припинено до кінця оголошеного карантину, згідно з українським законодавством і розпорядження Київської міської держадміністрації про протидію виникненню і поширенню коронавірусу.

Видавництво підкреслює, що ці обставини вважаються форс-мажорними.

УМХ випускає газети "Комсомольская правда в Украине", "Аргументы и факты", журнали "Теленеделя", "Корреспондент", "Деньги", "Футбол" та інші.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголошено карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек, а також АЗС. З 17 березня закрито авіасполучення з іншими країнами, а з 18 березня також тимчасово припинено залізничне, авіа- і автобусне міжміське сполучення всередині країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram