ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу Павлополя - з 82-мм мінометів - 23 міни; в районі Мар'їнки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів; в районі населеного пункту Красногорівка - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; біля Пісків - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" було зафіксовано чотири обстріли: в районі Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм - 3 міни, зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Щастя - з 82-мм мінометів - 2 міни; неподалік Новотошківського - з мінометів калібру 120 мм - 12 мін; біля Кримського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Підрозділи операції Об'єднаних сил використовували наявні вогневі засоби і дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь. В результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у вечірньому зведенні.

Нагадаємо, раніше Штаб ООС заявив про спроби бойовиків підставити під вогонь цивільне населення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram