ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість загиблих від коронавірусу в Китаї перевищила 2000

Однак число нових випадків зараження зменшилося.

Кількість загиблих від коронавірусу в Китаї перевищила 2000
Коронавирус штамм 2019-nCoV
Фото: Global Look Press

Кількість загиблих від коронавірусу на материковому Китай перевищила 2000. У той самий час зменшилася кількість нових випадків зараження, пише Reuters.

Китайська національна комісія з охорони здоров'я повідомила про 1 749 нових випадків зараження - це найнижчий щоденний приріст, починаючи з 29 січня. Загальна кількість інфікованих перевищила 74 000, при цьому 2 004 померли.

За межами Китаю зареєстровано п'ять смертей і 827 випадків зараження. Понад половина інфікованих були на круїзному лайнері Diamond Princess, який стояв на карантині в Японії. Усіх хворих госпіталізували, карантин закінчився 19 лютого.

Високопоставлений чиновник із Китаю повідомив агентству, що коронавірусом заразилися 1 716 медиків, із них шість загинули.

У Південній Кореї зафіксували 15 нових інфікованих, загальна кількість хворих сягнула 46. Влада Північної Кореї заявила, що в них немає хворих на коронавірус.

Нагадаємо, сьогодні з міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Китай вилетів літак, щоб евакуювати українців з епіцентру коронавірусу COVID-19 - м. Ухань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram