У Тернопільській області із симптомами харчового отруєння госпіталізували 12 студентів.
Усі вони харчувалися в їдальні Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою, повідомили в пресслужбі ДСНС.
"19 лютого надійшла інформація, що в інфекційне відділення Збаразької центральної районної лікарні з попереднім діагнозом "харчове отруєння" госпіталізовано 12 учнів (2003-2005 років народження)", - йдеться в повідомленні.
Триває комплекс протиепідемічних заходів.
Нагадаємо, наприкінці січня в Івано-Франківську з діагнозом "харчова токсикоінфекція" госпіталізували сімох студентів місцевого медичного університету. Пацієнти пов'язували своє погане самопочуття із вживанням лавашу з курячим м'ясом, купленим у закладі "Сандвіч-бар".
12 лютого у Львівській області з підозрою на отруєння госпіталізували 14 людей, у тому числі і чотирьох дітей. Вони харчувалися в ресторані готелю "Рандеву" села Славське.