ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області чоловік вкрав із сейфа колишнього начальника понад $40 тис.

Його затримали поліцейські.

У Тернопільській області чоловік вкрав із сейфа колишнього начальника понад $40 тис.
Фото: tp.npu.gov.ua

У Тернопільській області чоловік обікрав свого колишнього роботодавця і викрав із сейфа в його кабінеті 30 тис. доларів і 250 тис. гривень.

Про це повідомляється на сайті поліції області.

Про зникнення великої суми грошей у Теребовлянський відділ поліції повідомив директор місцевого підприємства. У поле зору правоохоронців потрапив один з колишніх працівників.

Як з'ясувалося, в день крадіжки біля будівлі близько 30 хвилин стояло таксі. Водій розповів, що за вказаною адресою він привозив чоловіка. Останній протягом 30 хвилин перебував на території підприємства, а коли вийшов, сказав відвезти його в сусідню область.

"Під час проведення слідчо-оперативних заходів співробітники поліції встановили, що до крадіжки причетний місцевий житель. Чоловік напередодні повернувся з-за кордону. Раніше він працював на фірмі потерпілого і знав, де директор зберігає ключі від сейфа. Скориставшись відсутністю потерпілого, підозрюваний вліз у кабінет, відчинив сейф і виніс всі заощадження. Після злочину зловмисник хотів побути у Дубні, а після того планував виїхати за межі держави. Однак втекти злодієві не вдалося", - повідомили в поліції.

Фото: tp.npu.gov.ua

Зловмисника затримали вночі 15 лютого. У крадіжці він зізнався, а гроші витратити не встиг. Тепер йому доведеться відповідати за злочин згідно зі ст. 185 ч. 5 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше в Коломиї грабіжники викрали 150-кілограмовий сейф з ювелірного магазину. Щоб його витягнути, їм довелося причепити сейф до автомобіля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram