ГоловнаСуспільствоЖиття

Ланет.TV: як обійти блокування супутникового телебачення в Україні Новости компаний

З кінця січня, а саме з 28 числа, канали супутникового ТБ перестали мовити у відкритому доступі на території України. Не варто панікувати завчасно: не всі канали закодували, а тільки 23, що належать топовим українським медіахолдингам. Наприклад, СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1 та інші. У зв'язку із цим більшість українців слушно перейнялися питанням «Як обійти блокування супутникового телебачення в Україні?». Сьогодні ми постараємося відповісти на це питання.

Система Biss більше не актуальна, підібрати ключі не вдасться, тож не варто шукати в мережі «частоти супутникових каналів 2019 Україна». Перепрошити ваш старий тюнер неможливо, введені нові частоти українських каналів. Тепер потрібно купувати новий тюнер, який підтримує систему кодування Verimatrix. Рекомендуємо вам купувати нове обладнання тільки у офіційних провайдерів супутникового телебачення, адже з введенням нових параметрів супутникового ТБ ви не зможете дивитися телебачення України, якщо користуєтеся послугами провайдера-пірата.

Як продовжити дивитися канали супутникового ТБ безкоштовно, оминаючи блокування?

1. Дивитися супутникове ТБ без тарілки можна через цифрове ефірне телебачення. Т2-телебачення кодуватися не буде, тож якщо у вашому регіоні є покриття, можна підключитися до цифрового ефірного ТБ. Але цей варіант досить витратний: потрібно купити нову антену і ресивер, щоб продовжувати дивитися улюблені ТВ-канали.

2. Можна купити комбінований ресивер, який приймає і супутникове ТБ, і цифрове. Дивитися супутникові канали ви будете через супутникове ТБ, а канали медіагруп - з ефіру.

Якщо ви надасте перевагу другому варіанту, вам не доведеться міняти антену, адже дивитися канали супутникового ТБ в обхід блокування ви зможете, замінивши лише ресивер. Не дивлячись на всі очевидні плюси представлених вище варіантів, варто відзначити, що обидва передбачають покупку нового обладнання, щоб обійти блокування.

Як дивитися «закодовані канали» безкоштовно без придбання антен і тюнерів?

Найбільш очевидний і простий вихід - дивитися ТБ онлайн! Для цього вам достатньо мати стабільний і потужний сигнал Інтернет і будь-який смарт-пристрій з великим екраном. Далі потрібно вибрати сервіс для перегляду ТБ онлайн, наприклад, Ланет.TV.

У сервісі Ланет.TV є 4 пакети послуг: безстроковий безкоштовний пакет /PROMO (100+ каналів), /CORE (130+ каналів), /BAZA (180 + каналів) і /PRIME (200+ каналів). За допомогою онлайн-телебачення Ланет.TV можна дивитися всі кодовані канали супутникового ТБ. І це можна робити майже безкоштовно, якщо користуватися гнучкою програмою бонусів і знижок. Наприклад, за реєстрацію в сервісі Ланет.TV, підв'язку даних для оплати, заповнення особистого профілю, відповіді на питання вам нараховують гроші на бонусний рахунок, за які з легкістю можна в обхід блокування дивитися супутникове ТБ онлайн. Також чим на більший термін оплачений ваш пакет послуг, тим більшу знижку ви отримуєте. Наприклад, пакет /BAZA на 55 тижнів дозволяє отримати 78% знижки від стандартної ціни. Крім того, Ланет.TV часто дарує зареєстрованим користувачам промокоди за підписку на соцмережі та просто зі слушної нагоди.

З Ланет.TV дивитися такі телеканали онлайн: СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, M1, M2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО та інші - можна безкоштовно або з дуже великими знижками!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram