В Івано-Франківську з діагнозом харчова токсикоінфекція 27 січня госпіталізували сімох студентів місцевого медичного університету.
Хворі скаржилися на нездужання, біль у животі, підвищену температуру та діарею. Про це повідомили на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
"Хворі пов'язують виникнення захворювання з вживанням лаваша з курячим м'ясом, купленим у закладі "Сандвіч-бар" 24 січня", - йдеться в повідомленні.
Погіршення самопочуття вони відчули 24-25 січня, після чого звернулися в лікарню.
Стан хворих оцінюють як середнього ступеня тяжкості.
Нагадаємо, у вересні в Києві сімох студентів госпіталізували з харчовим отруєнням після вживання шаурми.