ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Львові госпіталізували прибулого з Китаю студента

Підозра на уханський вірус не підтвердилася.

У Львові госпіталізували прибулого з Китаю студента
Фото: EPA/UPG

Жителя Львова, який вчиться в Китаї, госпіталізовано у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Поки що лікарі не підтверджують випадку захворювання на новий коронавірус 2019-nCoV.

Про це заявила головний епідеміолог Львівської області Наталія Тімко, повідомляє місцеве видання Гал-інфо.

За її словами, студент, який навчається в Китаї, приїхав до Львова з нежитем, але як свідома людина відразу звернувся до лікарів.

"Місце, де він був у Китаї, дуже далеко від міста Ухань, де вирує коронавірус, але оскільки в нього є нежить і незначне покашлювання, його госпіталізували. Зараз він в окремому боксі і за ним спостерігають лікарі, але в нього не було підвищення температури тіла. Відомо, що всі випадки коронавірусу, про які повідомляють, супроводжуються підвищенням температури тіла. У нього немає підозри на коронавірус", - сказала епідеміолог.

За її словами, у чоловіка гостре респіраторне захворювання.

"З огляду на той момент, що він прибув з Китаю, то сам захотів госпіталізації, але небезпеки для його здоров'я немає", - запевнила Наталія Тімко.

Нагадаємо, раніше Київський міський лабораторний центр МОЗ підтвердив один випадок зараження коронавірусом в Україні, але не китайським.

В Україні станом на 27 січня не підтвердився жоден випадок зараження уханським коронавірусом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram