ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області двоє чоловіків отруїлися самогоном, один з них помер

Другого чоловіка доставили у реанімацію у важкому стані.

У Білій Церкві Київської області двоє чоловіків отруїлись сурогатним алкоголем, придбаним у пенсіонерки. Один з них помер у кареті швидкої допомоги. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції області.

Двоє чоловіків 45 і 58 років придбали алкоголь у 71-річної мешканки села Поправка. В результаті 45-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги, другого доставили у важкому стані у реанімацію.

Поліцейські встановили, що напередодні ввечері господар однієї з новобудов розплатився з найманими працівниками. Після чого один з них придбав алкоголь у пенсіонерки.

Фото: kv.npu.gov.ua

Вранці власник новобудови знайшов двох чоловіків з ознаками отруєння і викликав швидку.

"Працівники поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання 71-річної пенсіонерки, де виявили та вилучили скляні та пластикові ємності з прозорою рідиною. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України", - повідомили у поліції.

Тіло померлого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Нагадаємо, 14 грудня у Миколаєві біля придорожнього кафе померли двоє далекобійників, ще троє потрапили до лікарні. Попередньо зі слів свідків встановлено, що чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожньому кафе. Зразки продуктів харчування і спиртних напоїв правоохоронці вилучили і направили на експертизу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram