ГоловнаСуспільствоПодії

На Волині зіткнулися два автобуси, постраждали вісім осіб

Постраждали обидва водії і 6 пасажирів.

Біля села Софіївка Горохівського району Волинської області рейсовий автобус Mercedes зіткнувся з мікроавтобусом Opel - постраждали водії обох транспортних засобів та шість пасажирів Mercedes. Про це повідомляє пресцентр поліції Волинської області.

Фото: vl.npu.gov.ua

"Автопригода сталася сьогодні близько 8 години ранку на автодорозі Львів - Радехів - Луцьк біля села Софіївка Горохівського району. Рейсовий автобус Mercedes-Benz Vario сполученням Вараш - Львів зіткнувся з мікроавтобусом Opel Movano. За попередньою інформацією, в результаті ДТП обидва водії і 6 пасажирів рейсового автобуса отримали тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Фото: vl.npu.gov.ua
Фото: vl.npu.gov.ua

Встановлено, що водій Mercedes-Benz, 55-річний житель Рівненської області, зіткнувся з Opel Movano, який рухався у зустрічному напрямку під керуванням 32-річного жителя Іваничівського району.

Нагадаємо, 26 грудня у Миколаївській області на дорозі Благовіщенське-Миколаїв внаслідок лобового зіткнення автомобілів Lada і Volkswagen Touareg загинула жінка, ще 6 отримали травми, у тому числі троє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram