ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькій області співробітник СБУ насмерть збив двох пішоходів

Автомобіль рухався з перевищенням швидкості.

Оперуповноважений управління СБУ в Хмельницькій області скоїв смертельну ДТП.

Пресслужба Держбюро розслідувань повідомляє, що близько 20:00 25 грудня правоохоронець, перебуваючи за кермом службового автомобіля Daewoo Lanos, скоїв наїзд на двох пішоходів - чоловіка та жінку. Постраждалі, які переходили дорогу в невстановленому місці, від отриманих травм загинули на місці події.

Фото: dbr.gov.ua

Фото: dbr.gov.ua

Встановлено, що автомобіль рухався з перевищенням швидкості.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Хмельницького гарнізону Західного регіону України. Обставини смертельної ДТП розслідують слідчі теруправління ДБР у місті Хмельницькому.

Відкрито провадження за ч.2 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, в Києві співробітник СБУ отримав 6 років в'язниці за ДТП зі смертельним результатом. Також його позбавили звання "майора".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram