ГоловнаСуспільствоПодії

У департаменті будівництва Полтавської ОДА проходять обшуки

Обшуки проходять у справі про розкрадання держкоштів.

У департаменті будівництва Полтавської ОДА проходять обшуки
Полтавская ОГА
Фото: facebook.com/usbupol

У Департаменті будівництва Полтавської обласної державної адміністрації правоохоронці проводять обшуки. Про це повідомило Poltavske.tv.

Повідомляють, що обшуки проводять у рамках справи, порушеної за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

"Група, яку підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, у 2018 році вносила недостовірні відомості в проєкти та проєктно-кошторисну документацію, чим завдала збитків державному бюджету", - зазначив прессекретар полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв.

Раніше, 18 грудня, СБУ вже проводила обшуки в департаменті будівництва Полтавської ОДА та в Державному підприємстві "Агентство місцевих доріг".

Нагадаємо, сьогодні, 26 грудня, НАБУ прийшло з обшуком у Міністерство інформаційної політики та державне підприємство "Захист інформаційного простору", яке підпорядковується цьому відомству. Слідчі дії проходять у рамках справи про тендер на суму 15 млн гривень щодо просування України та бренду Ukraine NOW на телеканалі CNN.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram