ГоловнаПолітика

"5 елемент" називає провокацією виявлення прихованих камер у клубі

У клубі заявили про системну інформаційну, юридичну та фінансову атаку на власників через політичні мотиви.

"5 елемент" називає провокацією виявлення прихованих камер у клубі
Фото: google.com.ua

Пресслужба клубу "5 елемент" поширила заяву про масштабні провокації стосовно клубу, що сталися за результатами обшуку Державним бюро розслідувань 20 грудня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Українські новини".

За результатами обшуку на території клубу ДБР заявило про виявлення предметів, схожих на засоби негласного отримання інформації. Після цього, згідно із заявою клубу, в деяких ЗМІ розгорнулася кампанія, підкріплена недостовірною інформацією.

"Клуб вважає необхідним заявити, що подія є злочинною провокацією і частиною системної інформаційної, юридичної та фінансової атаки на власників клубу, що проводиться групою осіб виключно з політичних мотивів", - йдеться в пресрелізі.

Також у клубі зазначили, що обшуки в клубі останнім часом проходять регулярно, а масштаби підтасування фактів і маніпуляції у ЗМІ свідчать про те, що до атаки можуть бути причетні не тільки приватні особи. "5 елемент" заявив про плани захищати себе усіма можливими правовими інструментами.

"Ми завжди працювали і будемо працювати в рамках правового поля України, протягом усіх обшуків, які регулярно проводяться в останні півроку правоохоронними органами на території клубу, ми надавали їм повне сприяння, але ми закликаємо представників силових відомств і журналістів не ставати інструментом для нечистих на руку політиків. Головною цінністю клубу "5 елемент" завжди була незламність приватності і конфіденційності приватного життя. Протягом 14 років ми жодного разу не порушили це правило. Для нас дуже важлива довіра наших гостей і репутація одного з кращих клубів України. Тому ми будемо використовувати всі можливі правові інструменти, щоб відстояти її", - повідомили в клубі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram