ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області через вибух гранати загинула людина, ще двоє поранені

Надзвичайна подія сталася під час сварки між трьома чоловіками.

У Вінницькій області через вибух гранати загинула людина, ще двоє поранені
Фото: vn.npu.gov.ua

У селі Садки Вінницької області під час сварки між трьома чоловіками здетонувала граната, в результаті чого загинув один чоловік і ще двоє отримали поранення. Про це повідомили в пресслужбі обласної поліції.

26 грудня у 28-річного місцевого жителя виник конфлікт з його товаришами, під час якого він почав їм погрожувати вибуховим пристроєм. У результаті вибуху постраждали троє чоловіків. Один із них помер під час надання медичної допомоги в лікарні.

"Близько 02:30 у поліцію надійшло повідомлення з лікарні про те, що в реанімаційне відділення у важкому стані з осколковими пораненнями були госпіталізовані двоє жителів села Садки. Один із них помер", - уточнили правоохоронці.

За попередньою інформацією, конфлікт виник у дворі будинку власника гранати. Сварка почалася під час застілля, а коли гості вийшли на вулицю, господар будинку виніс гранату і почав погрожувати її підірвати. Товариші намагалися його заспокоїти і забрати вибухонебезпечний предмет, але той здетонував.

Фото: vn.npu.gov.ua

Травму отримав і власник гранати - у нього осколкове поранення ноги, його прооперували. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами.

Нагадаємо, в Київській області в селі Велика Солтанівка у двір будинку приватних підприємців кинули гранату. Вибух пошкодив дві машини. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram