ГоловнаСуспільствоПодії

ГПУ провела слідчий експеримент зі свідком у справі про вбивства на Майдані

Йдеться про постріли у бік готелю "Україна" з місця, де знаходилися силовики.

ГПУ провела слідчий експеримент зі свідком у справі про вбивства на Майдані
Фото: Макс Требухов

Генеральна прокуратура України провела слідчий експеримент зі свідком у провадженні за фактом перешкоджання мирним акціям протесту під час Євромайдану. Про це повідомили у пресслужбі ГПУ.

"24 грудня провели слідчий експеримент за участю свідка у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання проведенню зборів і мітингів у листопада 2013 - лютому 2014 року на Майдані Незалежності у Києві з метою підтвердження показів інших свідків щодо пострілів в сторону готелю "Україна" з місця, де знаходились правоохоронці", - уточнили у Генеральній прокуратурі України.

Повідомляють, що у зв'язку з передачею слідства від ГПУ до уповноважених органів досудового розслідування деякі слідчі дії у провадженнях щодо подій на Майдані Незалежності проводять прокурори ГПУ.

Нагадаємо, генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що 27 прокурорів ГПУ готові перейти у Державне бюро розслідувань (ДБР). 

Туди перейдуть прокурори, які займаються розслідуваннями кримінальних проваджень про злочини, вчинені за часів масових протестів у 2013-2014 роках на Майдані Незалежності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram