ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві співробітник СБУ отримав 6 років в'язниці за ДТП зі смертельним наслідком

Також його позбавили звання "майора".

У Києві співробітник СБУ отримав 6 років в'язниці за ДТП зі смертельним наслідком
Фото: runews.su

Святошинський районний суд Києва засудив до шести років позбавлення волі співробітника Служби безпеки за вчинення дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила загибель людини.

Про це повідомляють на сайті військової прокуратури Центрального регіону.

"У лютому 2016 року працівник СБУ, перебуваючи в стані алкогольного і психотропного сп'яніння, керував автомобілем Toyota RAV-4, маючи при собі психотропну речовину - амфетамін. Рухаючись зі швидкістю близько 100 км/год, він допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107. Водій ВАЗ-2107 отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП", - йдеться в повідомленні.

11 квітня суд визнав порушника винним і визначив йому міру покарання у вигляді шести років в'язниці з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

"За клопотанням громадського обвинувача, заступника військового прокурора Київського гарнізону Центрального регіону України, на підставі ст. 54 КК України суд також позбавив винуватця ДТП військового звання «майор»", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в кінці березня Оболонський райсуд Києва засудив до трьох років позбавлення волі співробітника Служби безпеки за вчинення ДТП зі смертельними наслідками у 2015 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram