ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві провели флешмоб "На роботу велосипедом"

Мета акції - популяризація велосипеда як виду транспорту.

У п'ятницю, 13 квітня, в Києві відбувся традиційний флешмоб "На роботу велосипедом", організований Асоціацією велосипедистів міста.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Учасники зібралися на Майдані Незалежності, де провели фотосесію і змогли поспілкуватися за сніданком. Також були організовані конкурси на найкращий "діловий лук" і "корпоративну велоколону".

Для тих, хто не захотів їхати до місця флешмобу поодинці, також були організовані колони з різних районів столиці. Потім велосипедисти вирушили на роботу.

"Їзда на велосипеді не тільки збільшує рівень гормонів щастя, підвищує життєвий тонус і продуктивність, а й поліпшує якість життя людей у місті. Для бізнесу це чудова можливість для тімбілдінгу та створення позитивного корпоративного іміджу. Для міста створення умов для пересування на велосипеді зменшує "корки", шкідливі викиди в повітря і витрати на охорону здоров'я. Весняний день "велосипедом на роботу" вже став доброю традицією, яка популяризує серед жителів Києва велосипед як вид транспорту", - зазначила директор Асоціації велосипедистів Києва Анастасія Макаренко.

Нагадаємо, раніше в Києві пройшов велопарад у стилі ретро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram