ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області четверо рибалок провалилися під лід, один помер від переохолодження

Інцидент трапився на водоймі біля села Новий Яр.

У Львівській області четверо рибалок провалилися під лід, один помер від переохолодження
Архивное фото
Фото: dsns.gov.ua

У Львівській області на водоймі поблизу села Новий Яр четверо рибалок провалилися під лід, один із них помер від переохолодження дорогою до лікарні. Про це повідомили в пресцентрі Нацполіції Львівської області. 

Повідомлення про інцидент надійшло в Яворівський відділ поліції 9 лютого близько 19:00.

"Про подію правоохоронців повідомив очевидець трагедії, який разом з іншими чоловіками відразу кинувся на допомогу рибалкам. Вони витягли їх з води, надали домедичну допомогу, зняли з них мокрий одяг і розпалили на березі багаття для обігріву", - йдеться в повідомленні.

Особи потерпілих рибалок встановлено - ними виявилися 35-річний львів'янин, 34-річний житель Городоцького району та двоє жителів Вінницької області віком 24 та 34 роки. Трьох із них госпіталізували, четвертий, старший з вінничан, помер дорогою до лікарні. Як попередньо встановили медики - від переохолодження.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "нещасний випадок". Обставини події встановлюють.

Нагадаємо, раніше в Запорізькій області провалилися під лід і потонули троє 5-річних дітей.

У поліції встановили, що двоє хлопчиків і дівчинка 2014 року народження разом пішли гуляти і тривалий час не поверталися додому. Батьки почали самостійно шукати дітей і знайшли їх у воді на місцевому ставку. Лікарі "швидкої" намагалися врятувати дітей, однак усі троє померли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram