ГоловнаСуспільствоПодії

Аваков відправив до Мукачева спецпризначенців і Нацгвардію

Глава МВС відреагував на прохання міськради.

Глава МВС Арсен Аваков віддав наказ посилити заходи безпеки у Мукачеві Закарпатської області, де вранці сталася стрілянина.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

"Зокрема, у місті до оперативно-профілактичного відпрацювання залучено оперативників, а також спецпризначенців поліції та Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні у фейсбуці.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Зазначається, що Аваков поділяє стурбованість місцевої влади криміногенною ситуацією в регіоні. До оперативно-профілактичного відпрацювання в місті залучені оперативники, а також спецпризначенці поліції та Нацгвардії.

Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та незаконного поводження зі зброєю.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Раніше сьогодні міська рада Мукачева звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням ввести в місто спецсили Нацгвардії. Влада міста вважає, що причиною регулярних кримінальних "розбірок", є "професійна слабкість і вкрай низька активність поліції".

Нагадаємо, вранці у Мукачеві сталася стрілянина на вул. Сєченова. Водії двох автомобілів стріляли один в одного, після чого обидві машини зникли в невідомому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram