ГоловнаСуспільствоВійна

У "ДНР" зник "прем'єр-міністр", на його місце прийшов громадянин РФ

Посада прем'єр-міністра в терористів з'явилася 2018 року.

У "ДНР" зник "прем'єр-міністр", на його місце прийшов громадянин РФ
Александр Ананченко

У терористів так званої "ДНР" звільнили "прем'єр-міністра" Олександра Ананченка. Про це повідомляє ресурс «Новости Донбасса» з посиланням на пресслужбу ватажка Дениса Пушиліна.

5 лютого члени угруповання провели так звану «нараду з питань протидії корупції». Після цього пресслужба ватажка «ДНР» повідомила, що «виконувачем обов'язків голови уряду» став громадянин РФ Володимир Пашков, який був заступником Ананченка.

Посада прем'єр-міністра в терористів з'явилася в жовтні 2018 року, Ананченко займав її з того часу. Раніше він був радником керівника фірми «Зовнішторгсервіс», яку пов'язують з українським бізнесменом-утікачем Сергієм Курченком.

Нагадаємо, наприкінці січня СБУ здався "міністр вугільної промисловості" терористичної організації "ДНР" Ігор Івакін. Після відсторонення від цієї посади зловмисник почав у "ДНР" власний бізнес, намагався дистанціюватися від роботи в "уряді" і розмірковував над поверненням на підконтрольну українській владі територію.

Завдяки розробленій спецоперації СБУ чоловік повернувся в мирні райони України. Він надав докладні свідчення про конкретні факти причетності РФ до процесу окупації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram