ГоловнаСуспільствоПодії

Керівнику управління Ужгородської міськради оголосили підозри у трьох злочинах

Він отримав хабар від представника комерційної структури - 20 000 грн.

Керівнику управління Ужгородської міськради оголосили підозри у трьох злочинах
Фото: npu.gov.ua/

Керівнику управління Ужгородської міськради оголосили підозри про хабарництво, розтрату бюджетних коштів та службове підроблення. Про це повідомили в пресслужбі Закарпатської області.

Слідство встановило, що за підписання актів виконаних робіт з недостовірними даними щодо їх обсягу, керівник одного з управління Ужгородської міськради отримав хабар від представника комерційної структури - 20 000 грн.

"Згідно з експертним висновком, сума збитків внаслідок підписання цих актів становить 520 000 гривень. Це майже половина від загальної суми договору, який був укладений між комерційною і державною структурами", - додали правоохоронці.

Підозри оголошені за статтями за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; службове підроблення; прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної винагороди службовою особою.

Нагадаємо, чиновника Державного архітектурно-будівельного контролю міста Стрий Львівської області затримали на отриманні хабара просто у приміщенні Центру надання адміністративних послуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram