ГоловнаПолітика

Тищенко заявив, що у "Велюрі" зустрічався зі своїми помічниками, а ресторан не працював

За словами нардепа, там він проводить зустрічі з тими, хто готує програму перетворення Києва.

Тищенко заявив, що у "Велюрі" зустрічався зі своїми помічниками, а ресторан не працював
Николай Тищенко

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко прокоментував розслідування Bihus.info і заявив, що в ресторані «Велюр» під час карантину він зустрічався зі своїми помічниками, а сам заклад не працював. Про це він написав в Instagram.

"Так, дійсно в ресторані «Велюр» іноді відбуваються особисті зустрічі. По складах читайте – "особисті зустрічі". Поодинокі зустрічі. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів", – заявив народний обранець.

За його словами, ніякого порушення карантину не було, а сам він строго дотримується карантинних заходів.

"У "Велюрі" я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму… перетворення міста Києва. Тому що я категорично втомився жити в неохайному і все більш незатишному місті. Я хочу іншої якості життя", – заявив Тищенко.

Народний депутат також написав, що йому дуже соромно, що його "рідкісні та поодинокі гості змушені виходити з ресторану голодними".

Нагадаємо, що в розслідуванні журналістів говориться, що під час карантину київський ресторан "Велюр", пов'язаний із нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, продовжує працювати та приймати "відомих у політичних колах людей".

Серед тих, хто відвідував ресторан, були помічені сам Микола Тищенко, його дружина, нардепи Антон Яценко та Олександр Кабанов, помічник нардепа від "Слуги народу" Олександра Мережка Павло Куфтирьов, якого також пов'язують із Коломойським, менеджер "Метінвесту" Ріната Ахметова Віталій Кисіль. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram