ГоловнаПолітика

Разумков підтвердив підготовку до позачергового засідання Ради

"Наші колеги напрацьовують низку законопроєктів, вони майже готові".

Разумков підтвердив підготовку до позачергового засідання Ради
Фото: Lb.ua

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підтвердив підготовку до позачергового засідання парламенту.

"Сьогодні ми готуємося до позачергового засідання Верховної Ради України, коли воно відбудеться. Наші колеги напрацьовують низку законопроєктів, вони майже готові. Я думаю, що сьогодні до вечора вони будуть уже повністю підготовлені в комітетах", - сказав Разумков у ефірі телеканалу "Україна" ввечері в неділю.

Спікер додав, що Рада не пішла на карантин, а продовжує роботу в комітетах. Кількість людей, які відвідують парламент, зменшилася, але він і далі виконує свої функції.

Нагадаємо, що за даними джерел LB.ua, засідання парламенту може відбутися у вівторок, 24  березня. До порядку денного можуть внести голосування за указ президента про запровадження надзвичайного стану.

Верховна Рада не працюватиме в пленарному режимі щонайменше до 3 квітня, але це не скасовує можливості позачергових засідань.

У вівторок депутати провели вже два такі засідання. На одному депутати ухвалили законопроєкт про коронавірус, підтримали запуск закупівель ліків через національного закупника МОЗУ та запровадили податкові послаблення через карантин. На іншому вони підтримали кандидатуру Ірини Венедіктової на посаду генерального прокурора та призначили нового міністра економіки Ігоря Петрашка.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram